Post by contlesjobctinot on Feb 11, 2022 17:41:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kľúče na poruchu kódov ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
ภภพ สวย สดใสดี แต่ ต้อง ปิดเปิดเ็ตตอ็ตตอ เล่เล่เพ เพ เพ ตอตอ โฆษณเล่ เยอะเยอะกก ปลปล ตอตอ เล่เล่ค คคน แแก ต้องถน ให้ให้ให้์น ตตงง ก็ ให้ คคบบบแล้วแล้ว แล้ว ก็ ให้ ได้ แต่งแต่งนน แล้ว แล้ว. ไม่ ได้ เล่เล่นาน เข้เข้ มม เล่เล่ ตะกี้ ตะกี้ มัมั เปลี่ยเปลี่ย เป็เป็ เกมเป็ เกมค ละ แบบ แบบ งง มมก งั้งั้ คง ต้อง ต้อง ลบ ทิ้ง ละ
plné reklám a nemôžem ísť aheah, pretože to musím napísať ....
Páči sa vám hra, ale dokončili ste poslednú úroveň, kedy vyjdú nové úrovne?
Nie je to zlá hra, len sa v nej každých 5 sekúnd objavuje príliš veľa reklám, starne a chcem ju jednoducho odinštalovať
Candy Legend Rekreacyjne jiw
Bola to zábavná hra. Teraz príliš veľa reklám.
pekná a zábavná hra, zaujímavá
Na tejto hre sa mi páči jednoduchosť. Je pekné, že raz nemusím premýšľať. Gorila ma rozbije.
Neviem sa rozhodnúť, hral som len 5 minút a nie som si istý, či sa mi to páči, je to trochu nudné
Skvelá hra, ale príliš veľa reklám a tiež nie je offline
veľmi pekná hra, dobre som sa pri nej bavil. Dokonca som dokončil všetky úrovne s 3 hviezdičkami.
Vďaka tejto hre si môžete po hraní s touto hrou dobre oddýchnuť.
Rovnako ako aplikácia, ani hra nedáva skóre, aby ste videli, ako sa vám darilo, nie je to vzrušujúca aplikácia,
Dobre
Dosiahol som štádium 1650 n už sú to 3 týždne d hra smutné nové fázy r už čoskoro
Prešla som 1.630 level a ďalej mi to už nejde... To akože ma len toľko kôl?? Nemyslíte vážne že ju hrám tak dlho len kvôli tomu aby som to potom vymazala lebo ďalej ma to už nepustí... 😡
Pet Run - Puppy Dog Game Akcijske igre eisb
Už som vám dal dve a túto hru stiahnem, pretože mi nedovolí pokračovať ďalej ako v hre 1630
Túto hru som hral mnohokrát, ale teraz mám len prázdnu obrazovku. Aký je problém.
keď otvorím aplikáciu, je to iná hra, niečo s lietajúcimi kobercami. skutočné šialenstvo si nezaslúži hviezdičku, ale nemôžem ju odstrániť.
je to dobré a zábavné, je príjemné hrať, keď sa nudíte, ste chorí alebo dokonca v karanténe
Zábavná hra, ale reklamy sú bláznivé a plytvajú časom, najmä ak sa tá istá reklama opakuje znova a znova.
Dávam iba dve hviezdičky ako nejakú nesociálnu reklamu
bola to dobrá hra, ale obsahuje toľko reklám, že ma to rozčuľuje.
To isté znova a znova, vôbec nie náročné
Toto nie je hra. Je to reklamná aplikácia, ktorá vám umožňuje predstierať, že hráte uprostred všetkých reklám.
príliš veľa reklám
Príliš veľa reklám medzi každou úrovňou
Skvelé pre všetky vekové kategórie a dobrá grafika
hra je v poriadku, ale príliš veľa reklám.. čo ma irituje..!!
Pekná hra...prejde voľný čas..a tešíme sa na ďalšiu fázu..
Je to dobrý nápad urobiť reklamu deťom
Toto je šialené😜😛😜😜😜😜🙊🙊🙊👎👎👎👎