Post by contlesjobctinot on Feb 11, 2022 17:11:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Dancing Road: Color Ball Run! Muzik liv
بدنیست
بد نبود
تجربه تبلیغاتی وحشتناک باعث میشه ازش متنفر بشم
عالی است، بازی، من کاملاً وسواس دارم، اما متوجه شدم که بازی گاهی اوقات خراب می شود، حتی وقتی کل دستگاهم را مجدداً راه اندازی می کنم، که به من امکان می دهد بازی را انجام دهم و فقط صفحه نمایش را برای حدود 2-3 دقیقه به من نشان می دهد.
این بازی خوبه🙂.ولی اگه چندتا آهنگ بلک پینک هم اضافه کنید لذتش بیشتر میشه🤗. پس لطفا چند آهنگ دیگر از blackpink اضافه کنید.🙏
بازی خوب است اما من فقط دو تا به آن دادم زیرا افزودنی نشان داده بود که می توانید آهنگ را تایپ کنید اما من هرگز نتوانستم بازی آنقدر کند است که حتی نمی توانم با آن کنار بیایم من ارتباط خوبی دارم اما همه چیز به همین شکل است laggy plus هر وقت میرم آهنگ جدید بگیرم هیچوقت اجازه نمیده!😲😲
خیلی بیخوده فقط یه دونه اهنگو میاره اینترنتی هم هستش
ازنظرمن افتضاح 🙄
بازی شگفت انگیز! 😁😁😁 آهنگ ها زیبا و آرامش بخش بودند. ولی بعضیاشون خیلی سخت بود (مشکل بزرگی نبود)😌😌. وقتی چالشم را انجام میدهم، همیشه پاداشهای زیادی دارم. اگر به یک توپ جدید نیاز دارید، برخی باید تبلیغ را تماشا کنند و برخی از سکه ها (جاده ها نیز) استفاده می کنند، علاوه بر این، من بازی آهنگ ها را دوست دارم و از موسیقی قدردانی می کنم ✌✌👍👍 آن را به هر کسی توصیه می کنم!😁😁😁با 100 ستاره! 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
زیادخوب نبود
۲دونه ستاره هم براش زیاده چیع درست کردن
عالییییی .هنذفری هم بزنید که فوق العاده میشه
من این بازی را دوست دارم و بچههایم آن را دوست دارند، اما بهتر از این نیست که سیمکارتهای گربه و سگ و کاردستی وحشی تنها در صورتی که بتوانید مراقبها را تغییر دهید، بهترین بازی خواهد بود. اما من آن را بیشتر از تو دوست دارم. خوب بچه خوبه باشه ولی بد نیست بله بد نیست
من عاشق بازی هستم، از هدپیس استفاده کنید، از آن لذت بیشتری خواهید برد. به من کمک می کند خنک شوم.
عالی بودش حرف نداشت
من خیلی این بازی رو دوست دارم ام فقط یک عیب داره که هر وقت آهنگ قدیمی می خوای باید کلی صبر کنی تا دانلود شه اگه این عیب رو بهترین بازی دنیا می شد درست کنید. خیلی ممنون از بازی قشنگتون😙😙😙😍😍😍😍😘😘😗😗😗💋💋💋
Magica.io - Battle Royale მძაფრსიუჟეტიანი dqv
سرگرم کننده، رنگارنگ، چالش برانگیز
بازیه خوبیه اما خیلی ساده هستش به نظرم دان نکن
من هنوز نریختمش ولی دوبار اومدم نصبش نکردم الان بازم تلاش میکنم
این مثل یکی از بدترین بازی هایی است که تا به حال داشته ام، ابتدا تبلیغات زیاد و زیاد، سپس اتصال دیتای من باید روشن باشد تا بتوانم بازی را انجام دهم، و همچنین هر زمان که بازی را انجام می دهم، کرک می کند، بنابراین بازی قطع می شود. فقط احمقانه 😠😡👿، اما چرا به آن امتیاز (2) ستاره دادم به این دلیل بود که متوجه شدم شما می توانید موسیقی خود را از لیست پخش خود انتخاب کنید، اگر نه من فقط به آن امتیاز (1) می دهم.
این یک بازی در کل خوب است، اما تا حدی پرگل است، مانند زمانی که میخواهم یک مسیر، توپ یا مسیر جدید را انتخاب کنم، با مشکل مواجه میشود و مسیر اشتباهی به من میدهد. و وقتی حساسیت را خیلی بالا میگذارم، توپ شروع به خراب شدن میکند
من این برنامه را خیلی دوست دارم زیرا آهنگ را پخش می کند و آهنگ را گوش می دهم و توپ را به رنگ آنها پخش می کنم و از آن لذت می برم بنابراین به آن 5 ستاره می دهم
این بازی رادیکال است و موسیقی آن شگفت انگیز است و همانطور که گفته شد با هدفون تجربه شما به سطح جدیدی ارتقا می یابد. من این بازی را 100% توصیه می کنم، زیرا یکی از بهترین بازی های تاریخ است. با این حال، این بازی برای باز کردن قفل برخی از سطوح به اینترنت نیاز دارد که بسیار لنگ است، اما من حدس میزنم مشکلی نیست، تجربه شما شگفتانگیز خواهد بود. و وقتی به شما می گویم به من اعتماد کنید، "بهترین دوران زندگی خود را خواهید داشت. پس لطفاً این بازی را دانلود کنید و مطمئن شوید که آن را به همه توصیه کنید 🦑🤯.
اهنگ های رایگان خیلی و جاده رقصیدن فقط میخوام دیوونه بشم واسه این بازی شاید غش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dancing Road: Color Ball Run! Muzik hdb
عالی! من شخصا این بازی را دوست داشتم و هیچ بازخوردی برای آن به جز موارد اضافه ندارم. افزودنیهای بسیار زیادی در این بازی وجود دارد و برنامه حتی از شما میپرسد که آیا میخواهید برای باز کردن قفل یک آهنگ جدید، یک افزودنی تماشا کنید یا خیر و حتی اگر روی «نه متشکرم» کلیک کنید، باز هم به هر حال یکی را به شما میدهد. اما جدا از موارد اضافه شده، فکر می کنم این یک بازی فوق العاده برای بازی است!
دانلود Dancing Road: Color Ball Run - بازی موزیکال توپ زرد و ...
من عاشق این بازی هستم، افزودنی های زیادی وجود دارد، اما صادقانه بگویم که من از آن مهم نیستم. فکر می کنم این بهترین بازی موسیقی است که تا به حال بازی کرده ام. من بازی های موسیقی زیادی دانلود کرده ام، بنابراین اگر فکر کنم این بهترین بازی است واقعاً منظورم این است. من در برنامه های موسیقی بسیار حساس هستم، نمی دانم چگونه همه می گویند نرخ منفی دارند. من قطعاً این برنامه را توصیه می کنم، مخصوصاً من بازی های موسیقی را دوست دارید. اگر دوست دارید احتمالاً این بازی را دوست خواهید داشت!
دقیقا مشابه نسخه های دیگر بازی است. این جاده ای است که توپ را در آن حرکت می دهد تا به رنگ ها برخورد کند. تنها تفاوت این است که این زانو در پس زمینه صدا دارد. این برنامه موسیقی جالبی نیز ندارد و دقیقاً مانند یک آهنگ تم است.
من عاشق این بازی فوق العاده عالی هستم !!!! من به این بازی 4 ستاره می دهم زیرا اگر این مشکل وجود نداشته باشد یک مشکل وجود دارد، من به بازی 5 ستاره می دهم مشکل من این است: تبلیغات زیادی وجود دارد نه، من دوست ندارم وقتی می بازم و دوباره شروع می کنم تبلیغات وجود دارد و تبلیغات وجود دارد این مشکل من است اما من عاشق این بازی شگفت انگیز هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی بازیش بده اولش خوب بود ولی بعد اصلا نمیومد بالا
من عاشق این بازی هستم! واقعاً آرامش بخش است و آهنگ های مورد علاقه من در آنجا هستند، تنها مشکل تبلیغات است، وقتی بازی را شروع می کنید و به پایان می رسانید تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، گاهی اوقات در وسط! از شما می خواهم تعداد تبلیغات موجود را اصلاح کنید:3
سلام من نازنین هستم این برنامه اصلا خوب نیست🤮 عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی هست🤩
خیلی احمقانه است که نمی توانید آهنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنید زیرا در تبلیغ آهنگ مورد علاقه تمام دوران را نشان می دهد
لعنتی بازی ها خیلی سخته و من حتی نمیتونم آهنگی که میخوام رو سفارشی کنم و آهنگ Chandelier the خواننده عجیبه، از نسخه معمولی استفاده کن، بازی بدی میگم، اگه آهنگ های سفارشی رو قرار بدی بهتره و من این بازی را دانلود کردم زیرا فکر می کردم آهنگ هایی وجود دارد که می شناسم در تبلیغات، اما وقتی آن را دانلود کردم فقط چند آهنگ ساده احمقانه وجود داشت که اکثر مردم از آنها متنفرند یا نمی دانند. اگر من را در بررسی انتقادی قرار دهید، به هر حال بازی واقعی نیست، ما فقط آن را در گوشی خود بازی می کنیم
خیلیخیلیبازیبدینصبشنکنیناینترنتاتونروحرومنکنید.
Dancing Road: Color Ball Run! Muzik hdb
اهنگاش عالیه ولی بازیش به درد بخور نی برا همین ۴ ستاره میدم🙃
من با خانم سوگل موافقم چرا آنقدر اونایی که میگن بد حسودن
خواهش میکنم نظر درست بگزارید. کسانی که مصرف نت براشون مهمه این بازی رو دانلود نکنن، ابن بازی فقط دو مرحله اولش باز هست و برای باقی مراحل هر باری که بخواید بازی کنید باید یه فیلم تبلیغاتی رو تا انتها تماشا کنید.
Dancing Road: Color Ball Run | سیمبا
اضافه می کند، اضافه می کند، اضافه می کند.
جالبه...ولی دانلود آهنگ جدید خیلی طول کشید...مخصوصا وقتی دیتای کافی برای انجام این بازی ندارید..ولی در کل این بازی سرگرم کننده بود
این بازی بد است. این کاملاً اساسی است. واقعاً 2 کار در بازی وجود ندارد به جز 4 مورد که رنگ توپ را درست می کند. گیم پلی بازی بسیار ابتدایی و در واقع کمی خسته کننده است. من در سطح اول حذف نصب کردم. تنها خوبی آن موسیقی بود. اما حتی آن هم آنطور که انتظار داشتم خوب نبود 2 ب. و من بسیار شگفت زده شدم زیرا آمانوت ها در واقع بازی های بسیار خوبی می سازند. من دانلود این بازی را توصیه نمی کنم.
وااایی دارم آتیش میگیرم! چرا توی لول دو آهنگ faded از یک خواننده ی عالی و خوش صدا رو اسم آهنگه رو نوشته دنس مانکی؟ دنس مانکی یه آهنگ دیگه است. تازه چرا خواننده ی همین آهنگ faded رو عوض کردید؟؟؟ من خیلی طرفدار موسیقی ام. ولطفا چیز درست بزارید ممنون
من واقعا عاشق این بازی هستم اما تبلیغات زیادی وجود دارد.
همه شما به شدت نیاز دارید که بفهمید تعداد تبلیغات خیلی زیاد است. این بازی بسیار سرگرم کننده است و اگر فقط چند تبلیغ در اینجا و آنجا داشت من قطعاً مبلغ x را پرداخت می کردم تا تبلیغات را حذف کنم و به بازی ادامه دهم. با این حال، تعداد تبلیغاتی که من در 20 دقیقه آخر بازی دیدم مضحک است. تنها کاری که می کند این است که من را عصبانی می کند و باعث می شود بازی را حذف کنم. ناگفته نماند که همان 3 ADS در یک حلقه است که حتی آزاردهنده تر است.
این بازی بسیار سرگرمکننده و چالشبرانگیز بود، اما آهنگها فقط کاور هستند و به نظر میرسد که یک بزی در حال مرگ در حال تولد آواز میخواند، بیاهمیت یا این خواننده واقعی است که صدای جنسی متفاوتی دارد و سکته میکند. اما بازی سرگرم کننده، اعتیاد آور، چالش برانگیز است. تنها چیزی که من ناامید شده ام موسیقی است که گفتم بزی در حال مرگ در حال تولد می خواند.
Dancing Road: Color Ball Run! Musik ksek
بازی موسیقی و صوت Dancing Road Most exciting running - hopping - sliding Ball Game! ... Hold and drag your ball to hit ones that have the same color!